餃子作った
こんにちは、Rubyです。
先週、スタッフ達と一緒に餃子を作った。ドイツ人のスタッフにみんなでロシア風の餃子の作り方を教えてもらった。かわも中身も、全部みんなで作った。普通の餃子じゃない、中身は牛肉を入れた餃子だった。
Last week, we made “Gyoza” together. Our staff from Germany taught us the recipe of Russian style dumpling, from skin to stuffing. It’s different from Chinese or Japanese style dumpling/gyoza. The stuffing is made from beef other than pork.
上個禮拜(其實是很久以前),工作人員大家一起做了餃子。德國來的同事教大家俄式餃子的作法,從皮到內餡都是手工的。跟日式的煎餃或中式的水餃都不同,內餡是牛肉還有一些香料。
餃子を作った後で、キャベツと人参のスープを作って、そこに餃子を入れた。
After we made the gyozas, we put them in the soup made from cabbage and carrot.
做好了之後放進高麗菜和紅蘿蔔一起煮的蔬菜湯裡。
超美味しかった。体に優しい料理でした。
Sooooooo yummy~~~. It’s also good for health.
不僅好吃而且很健康唷。